Huisjes met geverfde kozijnen

Planmatig onderhoud Acantus

Acantus is een woningcorporatie met ongeveer 13.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. Voor Acantus verzorgt Zandstra Schilderwerken het planmatig onderhoud van ongeveer 500 woningen. Dit project betreft het planmatig onderhoud van woningen aan de Champ Clarklaan in Oude-Pekela en is in april 2015 volgens planning afgerond. De woningen zijn van A tot Z geschilderd en betreft alle houten delen, kozijnen, deuren, betimmeringen, ramen, dakgoten, windveren en boeien.

Lees verder...

Renovatie klassiek herenhuis Stadskanaal

Dit herenhuis uit is door Zandstra Schilderwerken gerenoveerd en naar de oude stijl teruggebracht. Het schilderwerk aan de binnenkant is uitgevoerd door Zandstra, net als het schilderwerk aan de buitenkant van de woning. Onderdeel van het project was ook advies over het interieur en keuze voor bepaald behang in dezelfde stijl.

Lees verder...

Glas plaatsen Ter Wisch

In deze boerderij in Ter Wisch werd een mantelzorgwoning achterin gebouwd. Hierbij werd een deel van de gevel vervangen voor een glazen pui. Zandstra Schilderwerken heeft het glas geleverd en geplaatst. De montage van de beglazing vond plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. 

Lees verder...

glas vervangen Winschoten

appartementen complex Winschoten glas vervangen met kraan 

Lees verder...

huis in Sappemeer

het herstellen van alle gevels na aanleiding van aardbeving schade 

Lees verder...

klassiek huis in Wildervank deel 2

traditioneel schilderwerk van een mooie klassieke woning in Wildervank 

Lees verder...

klassiek huis in Wildervank

traditioneel schilderwerk van een mooie klassieke woning in Wildervank 

Lees verder...

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.