Schilderwerken

Header 1 man verft kozijnen

Alle voorkomende schilderwerken kunnen worden uitgevoerd door het team van Zandstra Schilderwerken. Of het nu gaat om een kozijn of om een groot aantal woningen en of het nu gaat om een enkel bedrijfspand of een complete industrieel complex: wij staan voor onze opdrachtgever klaar.

Professionele producten en materialen

De producten waarmee we werken zijn uitsluitend voor de professionele markt. Wij passen ons aan de voorschriften of voorkeuren van de opdrachtgevers aan, maar we zijn zelf ook goed in staat om voor een bepaald merk en type verf te kiezen ten behoeve van de juiste oplossing.

Dankzij de juiste producten en professionele materialen kunnen werkzaamheden zoals afbranden en gronden, houtrotsanering, het vervangen van ramen en deuren en het uitvoeren van schilderwerkzaamheden altijd kwalitatief hoogwaardig en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Advies en voorbereiding

Zandstra Schilderwerken adviseert allereerst over zaken zoals ondergronden, herstelwerkzaamheden en kleuradviezen. Kwalitatief duurzaam schilderwerk staat of valt immers bij een goede en nauwkeurige voorbehandeling van de ondergrond. Vaak worden de gebreken van de te schilderen onderdelen pas duidelijk na het schoonwassen en schuren van de ondergrond.

De vakmensen van Zandstra Schilderwerken zijn, ook door hun opleiding en lange ervaring, altijd in staat de gebreken zo te behandelen dat u kunt rekenen op een goed stuk schilderwerk.

Heeft u nog geen concreet plan voor het schilderwerk? Wij adviseren u ook graag over de mogelijkheden voor uw interieur.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.