Glaszetten

Beglazing

Zandstra Schilderwerken levert beglazing in alle mogelijke soorten en maten. De montage en eventuele herstelwerkzaamheden voeren wij, ook op hoogte, uit met eigen specialisten. We stemmen het advies af op uw wensen op het gebied van isolatie, veiligheid en/of uitstraling. Om zeker te zijn van een gewenst resultaat, adviseren wij u graag!

Keuze en mogelijkheden

Vanzelfsprekend kan Zandstra Schilderwerken allerhande soorten beglazing leveren. Gefigureerd glas, gehard glas (waarbij rekening gehouden wordt met de veiligheid; doorval-risico) en HR++ glas behoren tot de standaard mogelijkheden. Maar er is ook geïsoleerd glas met glas-in-lood uitstraling. 

Het plaatsen van kozijnen is bij het het zetten van de beglazing ook mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u tevens over eventuele reparaties en onderhoud. 

Montage

Niet alleen de kwaliteit van het glas is belangrijk; ook de professionele plaatsing garandeert tevredenheid op lange termijn. Denk hierbij aan behorende materialen zoals goede glaslatten, beglazingskit en RVS-materialen. Deze materialen verlengen de levensduur van de dubbele ruit inclusief het schilderwerk. Ook op hoogte is het plaatsen van glas geen enkel probleem voor Zandstra Schilderwerken. 

De montage van beglazing vindt uitsluitend plaats conform de huidige NEN/NPR-voorschriften en veiligheidsnormen. Volgens voorschift van de fabrikanten wordt in bijna alle gevallen 10 jaar garantie verstrekt op de door ons gemonteerde isolerende beglazing.

Herstelwerkzaamheden en service

Bij een eventuele ruitbreuk garandeert Zandstra Schilderwerken dat binnen 24 uur een goede oplossing geboden wordt. Doorgaans kan dit zelfs betekenen dat de schade hersteld is. Mocht de ruit, of in geval van schade aan een isolatieruit, niet aanwezig zijn, dan zorgen wij voor een goede noodoplossing.

 

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.