Reparaties en onderhoud

Renovatie

De timmerlieden spelen een belangrijke rol binnen het bedrijf van Zandstra Schilderwerken. Welke problemen er tijdens een project ook ontdekt kunnen worden, zij bieden altijd een oplossing. Wij hebben schilders in dienst die speciaal opgeleid en gediplomeerd zijn in deze discipline. Zij gebruiken de beste materialen. Het vervangen van kozijnen en ramen behoort ook tot de mogelijkheden.
 

Meerjarenplan & onderhoudscontract

Voor meerdere reparaties en onderhoudswerkzaamheden stelt Zandstra Schilderwerken graag een meerjarenplan voor u op. Middels een onderhoudscontract bent u zeker van periodiek onderhoud en voorkomt u onverwachte onderhoudskosten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!
 

Repair Care

Reparaties kunnen bijvoorbeeld met hout of twee componenten Epoxyhars worden uitgevoerd. Zandstra is Repair Care gecertificeerd. Hierdoor worden reparaties altijd uitgevoerd conform de Repair Care voorschriften, tenzij anders met de opdrachtgever is afgesproken.

Eerst stellen we vast of er sprake is van houtrot. Daarna adviseren we u of herstel door middel van Repair Care een optie is of het vervangen in zijn geheel verstandiger is. De kosten worden vanzelfsprekend vooraf afgewogen om de juiste beslissing te nemen.
 

Gevelreiniging

Zandstra Schilderwerken verzorgt naast schilderwerk ook gevelreiniging. Hierdoor komen nieuw geverfde kozijnen en deuren nog mooier uit. Onder gevelreiniging verstaan we het verwijderen van vervuiling van gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals groene, witte of zwarte aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti of gevelverf. Deze typen vervuiling kunnen wij middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

Heeft u vragen over gevelreiniging? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.