Kleuradvies

shutters

Naast standaard behangen of het behandelen van de wanden met muurverf, kunnen wij u diverse andere wandafwerkingen aanbieden. Onder andere:

  • Vinylbehang: behang met een toplaag van vinyl.
  • Behang: van bouwbehang tot aan bijvoorbeeld luxe Engels behang.
  • Glasweefsel: met name geschikt voor oudere ondergronden, maar tegenwoordig ook veel toegepast in nieuwe situaties.

Het is gemakkelijk aan te brengen en goed af te werken met muurverf in alle kleuren. Ook meerkleurige muurverf, aangebracht met moderne spuitapparatuur, behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier onze referenties of doe inspriratie op voor uw eigen interieur!

Shutters

Met ons aanbod shutters behaalt u verbluffende resultaten in uw interieur. Onze shutters creëren een unieke sfeer. Wij bieden onder andere shutters en blinds van Jasno en interieuraccessoires van Eicholtz. Binnen het enorme productaanbod in nagenoeg alles mogelijk.

Behang

Schilderwerk en behang vormen een perfecte combinatie. Kleuren en structuren vullen elkaar aan, waardoor diepte en warmte kan worden gerealiseerd.

Zandstra Schilderwerken levert een breed assortiment behang van verschillende merken. Wij leveren behang van onder andere Arte en Eijfinger. Er is oneindig te varieren met prints, reliëf en bijvoorbeeld overschilderbaar glasweefsel behang. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om op uw gemak door de boeken te bladeren en inspiratie op te doen.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.