Zandstra Schilderwerken deelnemer Duurzaam Stadskanaal

Het samenwerkingsverband Duurzaam Stadskanaal laat particuliere woningen in de gemeente Stadskanaal verduurzamen.


Om een goed beeld te krijgen van de facetten binnen de woning die duurzame aanpassingen kunnen gebruiken, wordt er een quickscan gemaakt. Het SLIM consortium speelt hierop in door haar producten of diensten aan te bieden.

Zandstra Schilderwerken is één van de deelnemende bedrijven en helpt u graag met een duurzame oplossing op het gebied van schilderwerken, beglazing en montage. Bekijk hier de diensten van Zandstra Schilderwerken. Wilt u gebruik maken van deze producten of diensten die Duurzaam Stadskanaal u kan bieden, maar passen de voorgestelde aanpassingen niet binnen uw budget? Hiervoor kunt u bij de gemeente Stadskanaal een duurzaamheidslening afsluiten. Deze lening sluit u af tegen een 3% lager rentepercentage dan de marktrente. Zandstra Schilderwerken helpt graag mee aan duurzame oplossingen! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.