Profiel van Zandstra Schilderwerken

Header 1 man verft kozijnen

Zandstra Schilderwerken werkt met een team van vakkundige medewerkers. De specialisaties die onlosmakelijk zijn verweven met het schildersvak, zijn vertegenwoordigd in ons team. Zo beschikt het team bijvoorbeeld over glaszetters, timmermannen en houtreparateurs. Allen werken ze met producten die voldoen aan de laatste technische en milieukundige eisen. Onze opdrachtgevers zijn op die manier zeker van opgeleide specialisten met ruime ervaring en expertise. Zowel op het gebied van schilderwerk, het plaatsen van beglazing, reparaties en onderhoud, spuitwerk als interieuradvies.

Voldoen aan de wensen van onze klant

Voldoen aan de wensen van de opdrachtgever; dat is de kwaliteit van Zandstra Schilderwerken. Wij bieden u één aanspreekpunt voor het complete proces. Van nauwkeurige inventarisatie tot het opstellen van de projectplanning en van uitvoering tot evaluatie. Dit bevordert de snelheid en accuratesse van werken en voorkomt ongewenste vertragingen in de voortgang van het project. We bewegen hierbij mee met de wensen van u als klant. Een goede intake, projectplanning en nazorg bieden naast vakmanschap de garantie op tevredenheid en kwaliteit. Vraag hier uw offerte aan!

Zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Zandstra Schilderwerken bedient een zeer diverse klantenkring bij projecten in de woningbouw, specialistische renovatie van monumenten en grootschalige renovatieprojecten. Geen klus is te klein en geen opdracht groot. Elke klant wordt op een betrokken en klantgerichte wijze bediend. Van woningbouwvereniging tot onderwijsinstelling en van bouwbedrijf tot particuliere opdrachtgever.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.