125 jaar traditioneel vakmanschap!

Gevel Zandstra

Zandstra Schilderwerken staat al 125 jaar garant voor traditioneel vakmanschap in de schildersbranche. Het familiebedrijf zoals dat ooit is opgericht door de heer Zandstra staat nog steeds aan de basis: betrokkenheid is binnen het bedrijf een groot goed. Op basis van ambitie en ondernemerschap heeft het bedrijf zich echter in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een modern en capabel schildersbedrijf, waarbij het predicaat hofleverancier ook met trots gedragen wordt. Bekijk hier de kwaliteit en certificaten van Zandstra Schilderwerken

Het allround schildersbedrijf bouwt met zo’n 30 vakmannen dagelijks voort op de jarenlange ervaring in het schildersvak. De particuliere en zakelijke klanten kunnen rekenen op hoogstaande service en duurzame kwaliteit welke binnen het complete productpalet gewaarborgd worden: van schilderwerk tot renovatie en van beglazing tot complete wandafwerking.

Onze klanten moeten tevreden zijn. Dit houdt naast kwaliteitsmanagement ook in dat we continu oog hebben voor innovatie binnen het schildersvak.  De ervaren vakmensen van Zandstra Schilderwerken dragen binnen het bedrijf hun kennis en ambacht over aan de volgende generatie en… nieuwe werkwijzen worden ook vanuit de nieuwe garde intern overgedragen. Op die manier waarborgt Zandstra Schilderwerken de succesvolle wisselwerking tussen ambacht en innovatie. In meer dan een eeuw bedrijvigheid heeft Zandstra Schilderwerken met deze visie een goede naam opgebouwd in Noord-Nederland.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.