Kwaliteit & certificaten

Huisjes met geverfde kozijnen

Kwaliteit speelt vanzelfsprekend een grote rol in ons bedrijf: u kunt rekenen op de meerwaarde van de vakschilder. Kwaliteit is voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Om kwaliteit te kunnen garanderen zijn wij aangesloten bij de Fosag en zorgen wij voor een continue scholing van onze medewerkers. Alle medewerkers zijn dan ook VCA-1 gecertificeerd en de leidinggevenden beschikken over een VCA-2-certificering.
 

Goed werk leveren

Niet direct zichtbare of meetbare graadmeters voor kwaliteit, zijn plezier en inzicht in het vak. Juist onze medewerkers dragen hiermee bij aan langdurig plezier van het gedane werk. Deze medewerkers werken daarom met actuele inzichten en met behulp van eigen materiaal dat voldoet aan de hoogste eisen; uiteraard ARBO-gekeurd. Met jarenlange ervaring, een goed voorkomen én plezier in het vak, staan zij graag voor u klaar.

VCA**- gecertificeerd TUV en AF-erkend

Het werk van Zandstra Schilderwerken verloopt op basis van de NEN- en NPR-normen. Zandstra Schilderwerken is via TUV Nederland VCA** gecertificeerd. Tot slot zijn wij AF-erkend. Dit biedt de consument de zekerheid dat het werk van ons bedrijf gegarandeerd voldoet aan de kwaliteit die verwacht mag worden van de vakschilder.

Garantie

Onze garantie op een tevreden opdrachtgever begint met een nauwkeurige intake. In een gesprek bepalen we de wensen en mogelijkheden. Hier houden we rekening mee tijdens het verloop van het project. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden werken we op basis van onze ervaring en kwaliteitseisen. In een afrondend gesprek controleren we of alles naar wens is verlopen. Zo zijn wij én u er zeker van dat het eindresultaat naar wens is.

Service, vanzelfsprekend!
Wanneer ondanks de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan medewerkers, materiaal en werkwijze toch nog sprake is van onvolkomenheden, verleent Zandstra Schilderwerken uiteraard de nodige service.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.