Zandstra Schilderwerken voor de zakelijke en particuliere markt

Gevel Zandstra

Zandstra Schilderwerken werkt voor een divers aantal klanten. Van grote organisaties tot kleine MKB-bedrijven en van particuliere opdrachtgevers tot industriële ondernemingen. In vogelvlucht:

 • Woningbouwverenigingen
 • Gemeente en Overheidsinstellingen
 • Onderwijsinstellingen
 • Bouwbedrijven
 • Zorginstellingen
 • Agrarische sector
 • Industrie
 • Particulieren

De zakelijke markt en particuliere opdrachtgevers variëren in wensen, dienstaanvragen en mogelijkheden. Daarom stemt Zandstra Schilderwerken de dienstverlening graag af op de individuele eisen. Dit resulteert in een flexibel dienstenpakket dat volledig op maat van de klant kan worden ingericht.

De zakelijke markt

Het belang van een goed onderhoudspakket voor (commercieel) vastgoed is van groot voor het behoud van de uitstraling en waarde van een object. Met een professionele en verzorgde uitstraling komt een bedrijf immers altijd goed voor de dag.

Bent u benieuwd naar zakelijke projecten? Bekijk dan onze referenties.

 • Budgettering en onderhoudsprogramma
  Op het gebied van financiële planning kan het prettig zijn om een goed onderhoudsprogramma te realiseren. Dit is aantrekkelijk voor VVE’s (Verenigingen van Eigenaren), maar ook voor eigenaren van zakelijke panden. Het is immers belangrijk om inzicht te hebben in de noodzakelijke investeringen van onderhoud voor bijvoorbeeld de komende 10 jaar. In een meerjarenplan stelt Zandstra Schilderwerken vast wanneer welke opdracht kan of moet worden uitgevoerd.
 • Snelle en professionele werkwijze
  Veel van onze zakelijke opdrachtgevers stellen het op prijs wanneer rekening gehouden wordt met het verftechnisch advies dat in de bestekteksten is opgenomen. Uiteraard doen wij dit, maar zeker met behoud van de kritische blik van de vakman. Onze organisatie staat vervolgens bij de uitvoering van de opdracht voor een snelle en correcte manier van werken waarbij alle disciplines onder één dak te vinden zijn. Zo heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt, is de controle op de voortgang in het vizier en wordt snel en professioneel gewerkt.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies en passende offerte.

Particuliere opdrachtgevers

Wensen en prioriteiten zijn op het gebied van schilderwerk goed te bepalen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een renovatie, maar ook voor een complete vernieuwing van kozijnen. Gaat u voor eenvoudige schilderbeurt, of voor een compleet andere kleurstelling van uw gevel. De vraag blijft echter altijd: hoe is uw schilderwerk het beste af? Ons antwoord mag duidelijk zijn: bij de vakman.

Bekijk voor voorbeelden ook eens onze referentieprojecten en inspiratiepagina of neem contact op voor meer informatie.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.