Referentieprojecten aardbevingsschade

Renovatie

Aardbevingsschadeherstel in Oldenzijl

Zandstra Schilderwerken is aan de slag geweest bij een vrij nieuw woonhuis in het dorpje Oldenzijl. Door bevingen ontstonden hier scheuren in de gevel en plafond afwerking. Deze opdracht hebben wij in opdracht van bouwbedrijf Fledderman uitgevoerd. De aannemer heeft namelijk een nieuw gipsplafond aangebracht wie de bewoners wilden hebben afgewerkt met strak sauswerk.

Lees verder...

Aardbevingsschadeherstel in Nieuwolda

Deze prachtige woning is ook beschadigd geraakt door de gaswinning in het hoge noorden. Op veel plaatsen zijn scheuren ontstaan in het geveloppervlak. De gevels zijn van origine afgewerkt met een soort sierpleister aan de buitengevels.

Lees verder...

Aardbevingsschadeherstel in Sappemeer

De bewoners van deze woning in Sappemeer constateerden scheuren in de gevel. Na een melding van schade aan de NAM hebben zij bouwbedrijf Fledderman uit Siddeburen ingeschakeld om dit te herstellen. De aannemer had d.m.v. het uitslijpen de scheurvorming open gehaald. Vervolgens zijn wij te werk gegaan met het preventief behandelen van de gevelafwerking.

Lees verder...

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.