Aardbevingsschadeherstel in Sappemeer

De bewoners van deze woning in Sappemeer constateerden scheuren in de gevel. Na een melding van schade aan de NAM hebben zij bouwbedrijf Fledderman uit Siddeburen ingeschakeld om dit te herstellen. De aannemer had d.m.v. het uitslijpen de scheurvorming open gehaald. Vervolgens zijn wij te werk gegaan met het preventief behandelen van de gevelafwerking.


Manier van behandelen
Allereerst hebben wij de gevels schoongemaakt waarna wij de gevels hebben aangesmeerd en uitgevlakt. Ten behoeve van preventieve maatregelen hebben wij de kale delen van de gevels behandeld met primer en daarna geheel ingesmeerd met een vezel versterkte buitenmuurverf. In deze saus hebben wij direct een soort vliesbehang aangebracht met een bepaalde elasticiteitswerking. Na het aanbrengen van het vlies is deze direct weer behandeld met dezelfde vezel versterkte muurverf. Zodoende is het vlies weggewerkt en ingesloten tussen twee sterke muurverven. Na droging zijn de gevels afgewerkt met een buitenkwaliteit muurverf in de betreffende kleur. Door middel van dit systeem is de gevel afgewerkt met een versterkt oppervlak met het vermogen om bepaalde trillingen te kunnen opvangen. Hierdoor kan in de nabije toekomst scheurvorming worden voorkomen.  

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.