Aardbevingsschadeherstel in Nieuwolda

Deze prachtige woning is ook beschadigd geraakt door de gaswinning in het hoge noorden. Op veel plaatsen zijn scheuren ontstaan in het geveloppervlak. De gevels zijn van origine afgewerkt met een soort sierpleister aan de buitengevels.


Door zorgvuldig de scheurvormingen ‘open te halen’, te voorzien van een zelfklevend gaasband en weer aan te smeren is deze preventief behandeld tegen vervolgschade. Door scheurvorming namelijk geheel te openen en daarna te herstellen voorkom je namelijk aftakkingen of uitbreidingen van de bestaande scheur.

Door de afwerklaag te behandelen met een speciaal vulmiddel kon deze in dezelfde structuur worden afgewerkt aan het bestaande deel. Na deze reparatiewerkzaamheden zijn de gevels opnieuw voorzien van een buitenkwaliteit muurverf. In dit geval is de Sigma Facade Topcoat aangebracht.

Dienstenpalet

Schilderwerk Schilderwerk
Spuitwerk Spuitwerk
Beglazing Beglazing
Onderhoud Onderhoud
Interieuradvies Interieuradvies

Social Media

Offerteaanvraag

Schilderwerk, beglazing, onderhoudsplan of kleuradvies? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een passende offerte. 

× U heeft niet alle velden correct ingevoerd.